HomeReceptai Balto mėsos sultinio receptas

Balto mėsos sultinio receptas

Posted in : Receptai on by : Virejas

500 g. kaulų 
1 nedidelis svogūnas 
1 nedidelė morka 
petražolės šakelė 
750 ml vandens 
druska, pipirai 

Kaulus nuplauti, smulkiau sukapoti, užpilti šaltu vandeniu ir užvirinti. Nugraibyti putas, sumažinti ugnį ir virti neuždengtame puode. Jautienos kaulus virti 6-8 val, veršių, vištų, kalakutų 2-3 val. Likus 1 val. iki virimo pabaigos, pasūdyti, sudėti svogūnus ir petražolių šakeles. Jei sultinį norite palikti ilgesniam laikui, jį reikia iškošti, užvirinti ir atvesinti uždengtame puode. 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *