HomeReceptai Itališkieji vermišeliai

Itališkieji vermišeliai

Posted in : Receptai on by : Virejas

Tai ilgi, ploni iš makaronams daryti tinkamos tešlos ištempti
siūlai, kurie kartais būna „suvejami“ į kamuo¬lėlius (tokie išverdami ir patiekiami su padažu) arba sulaužomi ir dedami Į sriubas. Kiniškojoje kulinarijoje vermišeliai iš sojų pupelių miltų išverdami arba iškepami su riebalais ir dedami i sriubas ar daržovių patiekalus. Be to, ir iš ryžių miltų padarytų vermišelių įberiama į sriubas arba jie iškepami aliejuje ir patiekiami garnyrui. Šių makaronų pavadinimas kilęs iš italų kalbos žodžio, reiškiančio „mažos kirmėlės“.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *