HomeReceptai Migdolų sriubos receptas

Migdolų sriubos receptas

Posted in : Receptai on by : Virejas

2 skiltelės česnako 
1 sudžiūvusi bandelė 
50 g sviesto 
5 valg. š. maltų migdolų 
1 litras vištienos sultinio 
ant peilio galo šafrano 
druskos, pipirų 
2-3 žiupsneliai uoginių paprikų 
2 valg. š. grietinės 
100-125 g vynuogių 

Česnako skilteles nulupti ir sutraiškyti, bandelę sutarkuoti. Puode įkaitinti sviestą. Trintus džiūvėsius sumaišyti su maltais migdolais, kartu su česnaku suberti į sviestą ir maždaug 5 minutes nuolat maišant pakepinti (žiūrėti, kad nepatamsėtų). Pamažu supilti sultinį, užvirinti ir pagardinti šafranu, druska, pipirais ir uoginėmis paprikomis. Viską 6-8 minutes virti ant mažos ugnies. Sriubai išvirus, įdėti grietinės, papuošti per pusę perpjautomis vynuogėmis, išėmus kauliukus ir patiekti 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *