HomeReceptai Svarainių padažo receptas

Svarainių padažo receptas

Posted in : Receptai on by : Virejas

1 kg svarainių padažo pagaminti reikia 1, 080 kg šviežių vaisių
110 g cukraus

Nuplautus svarainius supjaustyti skiltelėmis, sudėti į emaliuotą puodą, užpilti vandeniu ir virti, kol vaisiai suminkštės – 5 – 10 min. Vaisius galima virti greitpuodyje. Karštus svarainius pertrinti per tankų sietelį 1 – 2 mm skersmens skylutėmis.
Gautą tyrę pertrinti dar kartą oer tankesnį sietelį, sudėti į emaliuotą puodą, suberti cukrų, gerai išmaišyti ir garinti 10 – 15 min. Karštą padažą sudėti į įškaitintus stiklainius, uždengti išvirintais dangteliais, uždaryti, apversti dangteliu žemyn, uždengti storu audiniu ir ataušinti.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *